De mooiste selectie buiten-kerstverlichting

Klassieke kerstboom versus Starry Night’s kerstverlichting

De kerstboom van Starry Night is een moderne variant op de (kunst)kerstboom Het vervangt de boom, wat vele voordelen met zich meebrengt. Het is ten eerste tijdbesparend. U hoeft in uw tuin geen kerstboom meer te plaatsen, die u dan nog volledig moet optuigen. Daarbij geeft Starry Night geen naalden af: u hoeft niet te vegen om het netjes te houden.

Ten tweede is het een duurzaam product. Door de keuring aan de hand van strenge Europese kwaliteitseisen, is deze vlaggenmast kerstboom bestand tegen alle weersomstandigheden. Dit maakt dat het dan ook jaren meegaat. Tot slot is de Starry Night voordeliger. Dit komt doordat de led-lampjes ontwikkeld zijn met hoogwaardige technologie. Wat er niet enkel voor zorgt dat de Starry Night duurzaam is, maar ook energiezuinig. Daarbij hoeft u geen extra accessoires in de boom te hangen, wat scheelt met het doen van inkopen.